ADIYAMAN / BESNİ - Besni Eğitim Vakfı İlkokulu

Besni Eğitim Vakfı İlkokulu

YENİ BESNİ MAH. KURDİNİ SK. NO: 3 BESNİ / ADIYAMAN
Vizyon
Vizyonumuz Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak emelindeyiz. Eğitim Vakfı İlkokulu: Toplumumuzun değerlerinden kaynaklanan güçlü kurum kültürüyle, Amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencilerinin nitelikleriyle, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ulusal ve uluslar arası düzeyde adını duyurmak vizyonuna sahiptir.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime ve yeniliğe açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; Teknolojiyi olumlu yönde kullanabilen ,yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Ana dilini iyi kullanan ve en az bir yabancı dilde iletişim kurabilen, Sadece bilgi yönünden değil toplumsal ilişkilerde barışcıl ve hoşgörülü davranışı sergileyen, birleştirici , uzlastıştırıcı olan, ahlaki değerleri günlük yaşantısında davranış haline getirmiş bireyler yetiştirebilmek. Eğitim kadrosu ve idareciler olarak ; Okulun fiziki olarak kullanılabilir bir hale getirerek sınıflarımıza teknolojik donanım desteği vererek çağın gereklerine uygun hale getirmek. Hedef kitlemizde bulunan temel eğitim yaşındaki çocukların iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak, Her öğrencimizi ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak, Farklı kurslar ve hizmetiçi eğitim ve seminerler gibi etkinliklerle öğretmenlerimizin kendilerini geliştirmelerine ve yenilemelerine imkan vererek sınıflarda daha iyi , çagdas ve modern eğitim verebilmelerini saglamak. Bulundugu konum itibari ile nakil gönderen değil kalifiye nakil alan beyaz bayrak projesi kapsamında örnek gösterilen bir okul olmak.
Kütüphane Kitap Sayısı :2030
Öğretim Şekli :normal